Налисники – це одна із найулюбленіших страв української кухні. Справжнім хітом серед них є налисники з куркою та грибами. На перший погляд, вони здаються схожими на звичайні млинці, вони мають свої особливості, які роблять цю страву неповторно смачною.

налисники з куркою та грибами
налисники з куркою та грибами
Інгредієнти для тіста:
  • 4 яйця
  • 1,5 ст. л цукру
  • 1 ч. л солі
  • 750 г молока
  • 200 г борошна
  • 70 г олії
Інгредієнти для начинки:
  • 500 г курячого філе
  • 400 г печериць
  • 1/2 ріпчастої цибулі
  • 2 ст. л сметани
  • 150 г твердого сиру
  • сіль і перець до свого смаку
Приготування:
  1. Для тіста в глибокій мисці розбийте яйця, додайте цукор і сіль, розмішайте.
  2. Додайте 1/3 молока та борошно, добре перемішайте, потім додайте решту молока, олію і ще раз перемішайте.
  3. Смажте млинці на розігрітій сковороді до золотистого кольору.
  4. Для начинки обсмажте половину нарізаної цибулі у маслі, додайте нарізане філе курки та гриби, обсмажте до готовності.
  5. Додайте сметану, тертий сир, сіль, перець і перемішайте.
  6. Накладіть начинку на кожен налисник, заверніть конвертом.
  7. Обсмажте налисники на олії за бажанням.
  8. Подається зі сметаною чи соусом.

Налисники з куркою та грибами – це чудова страва для сімейного обіду або вечері. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь неперевершеним смаком української кухні!

Попередня публікаціяПрогноз для всіх знаків зодіаку на п’ятницю
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудуться аукціони з продажу п’яти об’єктів комунальної власності