У залі Верховної Ради України 279 депутатів підтримали ініціативу народної депутатки Лариси Білозір щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) Берілу Артему Степановичу, мешканцю с. Липівка Томашпільської громади.

За ініціаторкою звернення стоїть переконання, що таке рішення не лише вшанує пам’ять Артема, а й підтвердить, що Україна не забуває своїх героїв. Їхні подвиги надихають українців на боротьбу за краще майбутнє країни.

“Артем Беріл був справжнім героєм, що пожертвував своїм життям за свободу та незалежність України. Його мужність, героїзм та самовідданість виявилися неоціненними у боротьбі з ворогом. Завдяки таким людям, як Артем, ми наближаємося до перемоги”, – підкреслила Лариса Білозір.

Вона також висловила подяку колегам по парламенту за підтримку цієї ідеї.

“Хочу висловити подяку своїм колегам з Депутатської групи “Довіра”, які долучилися до цього ініціативного кроку, а також всім депутатам, що підтримали направлення запиту до Президента України! Разом ми маємо робити все можливе, щоб шанувати подвиги наших захисників, щоб пам’ять про наших героїв жила вічно!”, – підкреслила народна депутатка.

Попередня публікація15-річному шахісту з Вінниччини президент призначив стипендію
Наступна публікаціяСьогодні у Вінниці ясна погода