Сьогодні, 9 травня, на вебсторінці глави держави було опубліковано указ про надання стипендії президента України для дітей з інвалідністю, які досягли високих результатів у всеукраїнських спортивних змаганнях, разом з їхніми тренерами.

Одним з отримувачів стипендії є Артьом Валерійович Андрієнко, народився у 2008 році, мешканець Вінниці. Молодий шахіст раніше здобув срібло на Всесвітній шаховій Олімпіаді.

«Відповідно до Указу Президента України від 30 липня 2019 року № 561/2019 «Про стипендії Президента України для дітей з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерів» постановляю:
Призначити стипендії Президента України дітям з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерам:
Андрієнку Артьому Валерійовичу, 2008 року народження, – бронзовому призерові всеукраїнських спортивних змагань з шахів (Вінницька область)», – зазначено в указі.
Попередня публікаціяДля вінничан проведуть тренінг «Домедична допомога. Зупинка кровотеч»
Наступна публікаціяУ Верховній Раді України підтримали ініціативу щодо присвоєння звання Героя України Берілу Артему Степановичу