З появою полуниці на полицях магазинів, появляється непереборне бажання використовувати цю першу ягоду у всіляких стравах. Від десертів і лимонадів до салатів та перекусів, полуниця входить скрізь. Ми розуміємо це прагнення і пропонуємо легкий десерт на кожен день. Цей чизкейк має чудовий смак і дуже простий у приготуванні, адже не потребує випікання.
ІНГРЕДІЄНТИ
КРОК 1
Помеліть 200 г печива в блендері до стану крихти. Або поламайте його між двома листами пергаменту за допомогою кухонного молотка. Додайте розтоплене масло і ретельно змішайте до однорідності.
КРОК 2
Застеліть форму для тіста пергаментом і розподіліть по дну та боках “тісто”. Ущільніть його руками або допоможіть собі кухонною склянкою. Покладіть форму в холодильник на 1 годину, щоб тісто затверділо.
КРОК 3
У блендері змішайте 700 г кисломолочного сиру, 100 г масла, 100 г сметани, 5 ст. ложок цукру, 10 г ванільного цукру та 300 г полуниці.
КРОК 4
Якщо ваш блендер не дуже потужний, подрібніть інгредієнти по частинах. Збийте їх до однорідності та об’єднайте весь сирний крем.
КРОК 5
Розподіліть сирний крем по коржу, вирівняйте верхню частину лопаткою. Поставте чизкейк у холодильник на 3-4 години, краще на ніч.
КРОК 6
Прикрасьте чизкейк тонкими кружечками полуниці та зберігайте в холодильнику.