Тринадцять фонтанів у Вінниці, п’ять систем автоматичного поливу, а також дренажну насосну станцію приведуть до ладу за півтора мільйона гривень.

Міський департамент комунального господарства та благоустрою провів тендер на отримання послуг з технічного обслуговування цих споруд.

Процес закупівлі та укладення контракту з підрядною компанією було оприлюднено на порталі ProZorro. ТОВ “Поділля теплосервіс ЛТД” отримає оплату у розмірі майже один мільйон п’ятсот тисяч гривень з міського бюджету.

Підрядник зобов’язався обслуговувати наступні об’єкти:

  • Фонтани на площі Майдан Небесної Сотні, вулицях Пирогова, Зодчих, на Майдані Незалежності та проспекті Космонавтів, вхідна група Центрального парку імені Леоновича, на площі Костянтина Могилка, на вулицях Волошковій, першому провулку Київському, Левка Лук’яненка та Григоренка;
  • Системи автоматичного поливу (зрошення) на вулицях Пирогова, Майдані Незалежності, на перехрестях вулиць Пирогова – Юності та Київської – Зулінського, а також на вулиці Замостянській;
  • Дренажна насосна станція підземного пішохідного переходу на вулиці Київській.

Робітники будуть здійснювати ремонт, заміну та обслуговування форсунок, кранів, муфт, труб, підшипників, світильників та інших компонентів. Також заплановане хімічне очищення води та чаш фонтанів. Підрядник також відповідає за зимову консервацію систем поливу та фонтанів.

Вартість ремонтних робіт оцінена в 801 тисячу гривень. Загальна сума включає зарплату для робітників у розмірі 550 тисяч гривень та інші витрати та податки на суму 132 тисяч гривень.

Попередня публікаціяГрафік щеплень тварин від сказу на травень
Наступна публікаціяПогода у Вінниці 9 травня