Відновлення популярного атракціону «Сюрприз» у центральному парку імені Миколи Леонтовича у Вінниці перебуває на завершальному етапі після тривалого періоду неактивності, повідомляє сайт Вінниця.info.

Старші мешканці міста, які пам’ятають цей атракціон, описують його як захопливу і емоційну подорож, що викликає незабутні враження. Карусель, працюючи як центрифуга, забезпечувала відчуття гостроти та емоцій для усіх відвідувачів.

«Атракціон був одним із улюблених серед вінничан. Якщо вам не вистачало екстремальних вражень, тоді вам на «Сюрприз». Гарантуємо, що ви отримаєте незабутні емоції», – зауважує майстер Олександр.

За словами майстра, атракціон уже пройшов пробний запуск, і всі системи працюють належним чином. Залишилося лише оновлення зовнішнього вигляду: фарбування, полагодження поручнів та інші дрібні деталі.

«Якщо не виникне ніяких непередбачуваних ситуацій, таких як проблеми з електроенергією чи інше, то я впевнений, що в червні атракціон буде готовий до роботи», – додає Олександр.

Чекаємо на оновлений «Сюрприз» у центральному парку Вінниці.

Фото сайт Вінниця.info.

Попередня публікаціяЦифрове туристичне табло підкаже гостям Вінниці де шукати готелі, ресторани та визначні історичні пам’ятки
Наступна публікаціяКінострічку «Будинок “Слово”. Нескінченний роман» про розстріляних українських письменників демонструватимуть у Вінниці