Обираючи, що приготувати з рису, ми часто звертаємо увагу на різноманітні опції, проте молочна каша залишається досить рідким вибором. Проте вона може стати ідеальним солодким сніданком як для дорослих, так і для малих. Ця каша не лише поживна, а й трохи ностальгічна. Хоча в дитинстві ми можемо не оцінювати цей смак, у дорослому віці ми можемо зробити її смачною та ідеальною для початку дня.

ІНГРЕДІЄНТИ

Крок 1: Налийте в каструлю 500 мл молока, й підігрійте його до легкого димлення протягом 2-3 хвилин.

Крок 2: Промийте 100 г рису та додайте його в каструлю до молока. Разом із рисом додайте 1 ч.л. цукру та ⅓ ч.л. солі. Розмішайте та варіть на вогні трішки нижче середнього 10 хвилин.

Крок 3: Після цього зніміть кашу з вогню та накрийте її кришкою. Нехай вона дозріває ще 10 хвилин.

Крок 4: Щоб каша була смачною, перед подачею до неї додайте 20 г вершкового масла, ретельно розмішайте, щоб масло розтало, й подавайте.

Попередня публікаціяЩо підготували зірки знакам зодіаку 23 квітня
Наступна публікаціяВосьмеро захисників та захисниць віддали своє життя за Батьківщину