У період з 15 по 21 квітня у місті Копер, Республіка Словенія, відбувся Чемпіонат Європи з таеквон-до ІТФ, на якому вінницькі спортсмени проявили дивовижну майстерність та витримку. Під час змагань вони вибороли 7 нагород: одне “золото”, чотири “срібла” та дві “бронзи”. Про це повідомила міська рада.

Участь у змаганнях взяли спортсмени з 32 країн Європи, загалом було 750 учасників. Вінницькі призери були підготовлені тренерами Тарасом Вольським, Богданом Мазуром та Олегом Барчишеном.

Дмитро Саботюк став чемпіоном у спарингу серед юніорів 16-17 років та здобув бронзу у категорії туль 2 дан. Це перша така нагорода для Вінниці у цьому виді спорту. Ще двоє вінничан – Тимофій Пузаєнко та Дмитро Сугак – вибороли “срібло” у своїх вагових категоріях у спарингу. Максим Стерницький, Анастасія Семенова та Аліна Шуткевич додали до цього бронзові нагороди.

Сергій Краєвський, голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, відзначив досягнення спортсменів і наголосив на важливості підтримки та розвитку спорту у Вінниці.

Попередня публікаціяВінничан зарошують на літературний захід “Мелодія українського слова”
Наступна публікаціяВінничан закликають економно споживати електроенергію