Жителі Стрижавської територіальної громади отримали можливість замовити біометричні паспорти громадянина України та закордонні паспорти у формі ID-картки безпосередньо на місці.

Новину про розширення переліку адміністративних послуг у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) Стрижавської громади, повідомили в ОВА Вінниччини.

Тепер мешканцям громади доступно 286 видів послуг, що включають отримання різних документів. Це стало можливим завдяки сприянню швейцарсько-української Програми EGAP «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади», що реалізується Фондом Східна Європа у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України.

Зазначено, що це вже 22-й ЦНАП у Вінницькій області, де мешканці можуть отримати паспортні послуги.

Андрій Кавунець, заступник голови Вінницької обласної адміністрації, наголосив на важливості розширення переліку послуг для громадян. Він також подякував партнерам за співпрацю у здійсненні цього проекту.

Регіональна координаторка Програми EGAP у Вінницькій області, Дар’я Радзіковська, висловила вдячність керівництву області та громаді за підтримку проєктів і висловила задоволення з результатів співпраці. Паспортна станція розташована на першому поверсі ЦНАПу, де обладнали окремий робочий кабінет із сучасним обладнанням, що відповідає вимогам Державної міграційної служби України.

Попередня публікаціяВінничан запрошують на майстерклас із розпису традиційної великодньої писанки
Наступна публікаціяДля дітей загиблих військовослужбовців з Хмільника влаштували екскурсію та розваги. ФОТОРЕПОРТАЖ