Відомий на весь світ народний ансамбль танцю “Барвінок”, який славиться своєю майстерністю та патріотизмом, днями святкував 40-річчя з дня свого заснування. З нагоди ювілею організували благодійний концерт, щоб зібрати кошти на потреби Збройних Сил України.

Директор і художній керівник міського центру “Барвінок” Петро Бойко поділився, що під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну ансамбль провів чимало благодійних концертів у різних країнах світу, демонструючи силу та культуру українського народу. Зібрані кошти були спрямовані на підтримку ЗСУ.

“Ансамбль “Барвінок” активно просуває українську культуру за кордоном та привертає увагу міжнародної спільноти до ситуації в Україні. Ми вдячні всім, хто долучився до наших концертних турне та підтримав наші зусилля”, – сказав Петро Бойко.

Від імені міського голови та Вінницької міської ради заступниця міського голови Галина Якубович висловила щиру вдячність колективу “Барвінок” та його керівнику за їхню вагому роль у розвитку та популяризації українського мистецтва.

Важливою частиною заходу стало випускання власної марки та конверту до річниці колективу, яке було проведено за участю Галини Якубович та Петра Бойка.

Серед гостей благодійного заходу були представники різних країн, що свідчить про широкий міжнародний інтерес до творчості ансамблю “Барвінок”.

Попередня публікаціяДля дітей-ВПО, що навчаються на Вінниччині передали 1000 рюкзаків
Наступна публікаціяДержекоінспекція прокоментувала будівництво кар’єра в Буші