Три найгарячіші модні тренди з “нульових”

З кожним днем стиль Y2K лише посилює свою привабливість і, здається, не збирається відступати.

Не можна відкинути той факт, що 2000-ті роки внесли в моду безліч трендів, що запам’яталися абсурдними поєднаннями, оголеними таліями, яскравим макіяжем та любов’ю до засмаги. І хоча ці елементи здалися вже минулими, мало хто міг уявити, що вони повернуться через двадцять років.

Світовий ренесанс моди відбувся під час Тижня моди, коли бренди представили свої колекції на весну та літо 2024 року. Нижче ми зібрали три аксесуари, які дизайнери вирішили відродити.

Металевий обруч
Такі обручі, ймовірно, були у вашому арсеналі, а також у вашої однокласниці та ще кількох знайомих дівчат. Тепер цей аксесуар знову в центрі уваги, завдяки бренду Givenchy, який представив його на подіумі.

Сумка-багет
Вузька сумка з короткими ручками, яка здобула популярність завдяки серіалу “Секс і місто”, знову стане модною. Бренд Fendi, який першим представив цей аксесуар, привернув до нього увагу на своєму показі.

Широкий ремінь
У 2000-х років такі ремені носили Крістіна Агілера та Джессіка Сімпсон, а тепер бренд Miu Miu пропонує їх носити, особливо на заниженій талії.

Попередня публікаціяШвидка та смачна вечеря: паста зі шпинатом
Наступна публікаціяЦієї ночі сили ППО над Вінниччиною збили “шахед”