Якщо хочете, щоб вечеря була не лише швидкою та смачною, але й корисною, приготуйте спагеті зі шпинатом. Рецепт складається лише з трьох простих кроків, займає 20 хвилин і обіцяє чудовий смак. Спробуйте і переконайтеся самі.

ІНГРЕДІЄНТИ

КРОК 1
Спочатку відваріть пасту. Наповніть каструлю 1,5 л води, доведіть до кипіння, додайте 15 г солі і всипте 150 г спагеті у киплячу воду. Варіть до стану аль-денте, що зазвичай займає 7 хвилин. Готову пасту відцідіть.

КРОК 2
Поки паста вариться, промийте шпинат в холодній воді та висушіть паперовим рушником. Видаліть жорсткі стебла і покладіть 150 г листя у чашу блендера, додайте 100 мл вершків, 2 зубчики часнику і подрібніть до однорідної маси.

КРОК 3
На розігріту пательню з 20 г вершкового масла викладіть відварені спагеті аль-денте, додайте 20 г натертого пармезану, подрібнений шпинат з вершками і часником, сіль до свого смаку та ½ ч. л. сушеного орегано. Тушкуйте пасту 4-5 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.

Смачного!

Попередня публікаціяГороскоп на сьогодні: поради для кожного знаку зодіаку
Наступна публікаціяТри найгарячіші модні тренди з “нульових”