Сьогодні Вінниця проводжає у вічність полеглого Героя

Дмитро Мазур став на захист Вітчизни у лютому минулого року, приєднуючись до 411-го окремого стрілецького батальйону Збройних Сил України. Він активно брав участь у найнебезпечніших боях там, де вогонь ворога був найгарячішим. Сутінки його життя настали 11 квітня під час сутички біля села Терни в Донецькій області. Йому тоді виповнилося лише 44 роки… Удома залишились його дружина та п’ятеро дітей.

Дмитро Мазур народився у селі Монастирське, яке тоді мало назву Марксове, Немирівського району Вінницької області. Після закінчення місцевої школи він навчався у Гущинецькому вищому професійному училищі, але завжди мріяв про службу у військових лавах. Тож він обрав шлях прапорщиків, який відкрив перед ним нові перспективи. Після 15 років військової служби він повернувся до цивільного життя у 2014 році. Життя поза армією зв’язало його з Вінницею, де він займався будівництвом. Разом зі своєю дружиною вони виховували п’ятеро дітей, наймолодшій з яких наразі два роки.

“Мій чоловік дуже любив своїх дітей. Він лагідно називав їх кошенятами і був прекрасним батьком. Робив все, щоб вони виростали щасливими”, — розповідає дружина Героя Галина. “Він був надзвичайно добрим та справедливим… Ніколи не відступав перед випробуваннями та з достоєнством пройшов через усі труднощі…”

Церемонія прощання з Дмитром Мазуром розпочнеться сьогодні о 10:30 за адресою: вул. Київська, 108. Поминальну панахиду за воїном відслужать о 12:00 в Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

Поховають захисника о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Попередня публікаціяЛасощі для душі: Ніжні вареники з полуницею
Наступна публікаціяТри найгарячіші модні тренди з “нульових”