У Вінниці триває будівництво нового багатоквартирного будинку на вулиці Привокзальній, 30, у межах Програми «Муніципальне житло ВМТГ». Згідно з рішенням виконавчого комітету, прийнятим 4 квітня, проводиться додаткова реєстрація для військових, членів родин загиблих учасників російсько-української війни та працівників бюджетної сфери, повідомили в міськраді Вінниці.

Протягом періоду з 19 по 29 квітня 2024 року проводитиметься додаткова реєстрація кандидатів для участі у Програмі. Встановлені наступні квоти для учасників:
  • Учасники бойових дій у російсько-українській війні – 16 квартир;
  • Члени першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій російсько-української війни – 2 квартири;
  • Працівники закладів освіти і охорони здоров’я – 2 квартири.

За словами директора департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максима Мартьянова, учасники Програми можуть скористатися фінансовою підтримкою від фінансових партнерів, які пропонують кредитування за вигідними умовами.

Зокрема, Максим Мартьянов підкреслив, що однією з важливих переваг є можливість розподілення коштів на тривалий період часу, що дозволяє зменшити фінансове навантаження на учасників Програми. Він також зазначив, що банк-партнер Програми АТ “КБ «ГЛОБУС»” надає кредити за державною програмою “єОселя”, що є доступною іпотекою за вигідними умовами.

Планується завершити будівництво об’єкта до кінця року. Вже зведено І секцію, завершується будівництво ІІ секції будинку.

Реєстрація кандидатів проводиться з понеділка по п’ятницю з 9:30 до 17:00 (обідня перерва з 13:00 до 14:00) за адресою: вул. Соборна, 36 (ліве крило, І поверх).

Для отримання додаткової інформації про умови участі та необхідні документи можна звернутися за контактними номерами телефонів: 068-642-83-80, (043) 269-99-03. Більше інформації про кредитування за державною програмою “єОселя” від АТ “КБ “ГЛОБУС”” можна отримати у фахівців.

 

Попередня публікаціяСьогодні у Вінниці прощаються з захисником Олегом Карагальсковим
Наступна публікаціяРЕБ, двигун до УАЗ, генератори та смаколики: Чергову допомогу військовим зібрали у Могилів – Подільському