Вінничанина призначили заступником міністра у справах ветеранів України

Кабінет Міністрів України призначив вінничанина, полковника юстиції Максима Кушніра на посаду заступника міністра у справах ветеранів України.

За інформацією представника Кабміну у Верховній Раді Тараса Мельничука, це рішення було ухвалено на засіданні уряду 9 квітня.

Щодо ветеранських ініціатив, Максим Кушнір раніше був активно включений у координацію діяльності гуманітарних штабів при військово-цивільних адміністраціях, сприяючи формуванню гуманітарних потреб та допомагаючи з евакуацією цивільних осіб.

Як керівник експертної групи стратегічного планування та інституційного розвитку Міністерства у справах ветеранів України, він також долучився до розвитку ветеранських підприємницьких ініціатив у Вінниці.

У цьому контексті Максим Кушнір висловив пропозиції щодо створення центру кар’єрного зростання та менторської підтримки на базі Вінницького технічного університету, а також запропонував реалізувати курси з підготовки операторів квадрокоптерів для аграрної сфери.

Крім того, він активно підтримує законодавчу ініціативу з фінансування ветеранського підприємництва та працює над врегулюванням цього питання на законодавчому рівні.

Максим Кушнір вважає, що ветерани мають значний потенціал для розвитку вітчизняного АПК та створення власного бізнесу, і прагне активно підтримувати їх ініціативи в цьому напрямку.

Попередня публікаціяПідлітки, війна, тривожність, агресія, сум: Авторська колонка психолога Діани Мороз
Наступна публікаціяЗа добу вогнеборці загасили 23 пожежі в екосистемах на Вінниччині