Понад сотня вінничан долучилися до весняної толоки

Мешканці Вінницько-Хутірського старостинського округу активно долучилися до прибирання восьми локацій у рамках акції “ЯзаЧистеДовкілля”. Вони прибрали місця загального користування, сквери, береги ставків, лісосмуги та дитячі майданчики на території Щіток та Писарівки. Понад сотня жителів округу долучилась до цієї ініціативи. Толока відбулась минулої п’ятниці та суботи.

“До акції долучилися дошкільнята, учні, вчителі, працівники старостату та багато активних мешканців округу. Щиро дякую всім за свідому позицію та турботу про стан довкілля. Вінниця вже виразила підтримку декларації про Зелений курс, тож ми повинні дбати про екологію та чистоту наших територій”, – підкреслює староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко.

За словами очільника округу, під час першого етапу весняної толоки вдалося зібрати понад 100 мішків сміття, основними складовими яких були пластик та будівельні матеріали. Однак учасники акції не обмежилися лише збором сміття; вони також прибрали сухе листя та гілля, привели до ладу клумби та доріжки.

Попередня публікаціяВтрати російської армії у війні перевищили 450 тисяч військових
Наступна публікаціяДля вінницької молоді оголосили стипендіальний конкурс