У Вінниці відбувся дводенний Всеукраїнський турнір з плавання

Нещодавно у КЗ “Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної” відбулися дводенні змагання з плавання, які були присвячені пам’яті рекордсменки Марії Гавриш. В заході взяли участь понад 85 юних спортсменів.

Мета змагань — сприяння розвитку та популяризації плавання, підвищення рівня спортивної майстерності плавців, патріотичного виховання молоді та зміцнення дружніх зв’язків у галузі спорту.

Програма змагань включала олімпійські дистанції, різні вікові категорії та стилі плавання. Участь у турнірі приймали хлопці та дівчата, а також проводилися командні змагання для визначення найкращих результатів.

Організатори зауважили, що змагання проводяться з 2007 року. Раніше вони мали міжнародний статус, але у зв’язку з умовами воєнного стану тепер вони мають статус Всеукраїнських.

Директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко наголосила на важливості цього заходу, зазначивши, що Марія Гавриш, яка є олімпійською чемпіонкою та відомим плавчинею, є взірцем для молодого покоління у досягненні мети та розвитку.

«Сьогодні багато переможців, але я тут заради емоцій, які відчувають тільки ті люди, які, як і я, не уявляють свого життя без водного спорту», – зауважила вихованка Палацу дітей та юнацтва Анна.
Попередня публікаціяВінничани можуть безкоштовно вакцинувати домашніх тварин від сказу
Наступна публікаціяПротидія кіберзлочинності: перелік офіційних сторінок держорганів