Микола Кучер, народний депутат України, приєднався до благодійного аукціону, організованого освітянами Ладижинської міської територіальної громади, з метою збору коштів на придбання автомобіля для воїнів 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

На аукціоні була представлена арт-зброя – найрізноманітніші вироби, такі як гільзи різних калібрів, тубуси та контейнери від патронів та мін, які були винятково оздоблені працівниками та дітьми Ладижинських освітніх закладів. Микола Кучер також пожертвував за оздоблений ящик з-під снарядів.

“Ці заходи втілюють дивовижне поєднання мистецтва та підтримки військових. Це також є ще одним прикладом успішної співпраці з громадами району, що допомагає нашим захисникам на фронті”, – підкреслив Микола Кучер.

Він закликав продовжувати працювати разом для підтримки наших захисників та досягнення перемоги.

За ініціативою Миколи Кучера та спільно з Джулинською громадою, завдяки підтримці Фонду “МХП-Громаді”, Гуманітарний штаб також долучився до придбання автомобіля для військових. Цей автомобіль вже готується до відправлення до штурмової роти 3-ї танкової бригади, де служать багато вінничан.

“Всі ці заходи мають на меті бути надійним тилом для українських військових та продовжувати підтримувати їх до самої нашої Перемоги”, – каже Микола Кучер.

 

Попередня публікаціяЯк приготувати неймовірно смачний пиріг з фетою та шпинатом
Наступна публікаціяУ Вінниці діє виставка картин індійського художника Шрі Чинмоя