Вінничан запрошуютть приєднатися до весняної толоки

З ідеальним настанням теплих днів, у Вінниці розпочинається традиційний сезон прибирання. Підтримуючи комунальників, які ретельно доглядають за чистотою міста, вінничани також мають можливість корисно провести час на свіжому повітрі. Вже протягом тижня в різних районах міста та прилеглих територіях проводяться загальні толоки, організовані комунальним підприємством “Муніципальна варта”.

Усі зацікавлені особи запрошуються приєднатися до цієї ініціативи, яка відбудеться у Вінниці цієї суботи, 13 квітня.

Для участі в екологічній ініціативі просимо звертатися до Ситуаційного центру за номером: 067-410-21-01.

Начальник КП “Муніципальна варта” Віталій Чигур пояснює, що з кожним роком все більше вінничан долучаються до весняного прибирання міста на загальнодоступних територіях.

«Прибирання міста – це комплексний процес, тож ми дуже радіємо, що так багато людей проявляють ініціативу і разом з нашими працівниками долучаються до толок. З початку квітня у Вінниці діють одразу дві акції “Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля” та “День довкілля”, покликані на збереження природи. Акції триватимуть до кінця цього місяця. Власне, за цей короткий час ми разом зі студентами різних навчальних закладів міста провели п’ять таких прибирань в різних локаціях. Сумарно вдалося зібрати близько 300 мішків зі сміттям – пластиковими пляшками, посудом, скляної тари, автомобільних шин та інших відходів. Дуже вдячні нашій молоді за свідоме ставлення до природи та бажання створити ще кращі умови для наших екосистем», – сказав Віталій Чигур.

Студенти Вінницького фахового коледжу будівництва, архітектури та дизайну, Київського національного університету будівництва і архітектури, ВЦПТО технологій та дизайну, Вінницького транспортного фахового коледжу, Вінницького професійного училища №11 та курсанти Харківської академії МВС активно взяли участь у прибиранні різних районів міста та прибережних зонах поруч з водоймами.

Попередня публікаціяСьогодні Вінниця проводжає до небесного війська Героя Андрія Лисяного
Наступна публікаціяДе у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі