Сьогодні Вінниця проводжає до небесного війська Героя Андрія Лисяного

Сьогодні, 8 квітня, Вінниця прощається зі своїм Героєм – Андрієм Лисяним, який віддав своє життя в боротьбі за Україну. Чоловік служив у складі Національної гвардії, добровільно приєднавшись до військових.

Андрій Миколайович народився 13 грудня 1982 року у Вінниці. Він здобув освіту в ліцеї №16, а пізніше навчався в Вінницькому технічному коледжі, де здобув дві спеціальності: ремонт радіотехнічного обладнання та економіка. До війни Андрій працював менеджером і очолював одне з відділень поштового відділення.

Добровільно вступивши на службу у березні 2023 року, Андрій Миколайович приєднався до 14-ї штурмової бригади Національної гвардії “Червона калина” і брав участь у бойових діях на Запорізькому напрямку. Під час служби він отримав поранення та контузію, які лікував у Запоріжжі, а потім у Хмільнику.

«Андрій працював за кордоном, але залишив там роботу і повернувся в Україну, бо прагнув захищати свою державу, своїх батьків, дітей», – розповіла мати загиблого воїна.

На жаль, внаслідок важкої хвороби, після проходження лікування, Андрій отримав інсульт у тяжкій формі.

Андрій Лисяний залишився у живих матері та троє дітей, які проживають за кордоном.

Церемонія прощання відбудеться 8 квітня о 12:00 за адресою Анастасії Медвідь 2А. О 13:00 військового поховають на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам’ять героєві, який віддав своє життя за майбутнє своєї країни. Співчуття рідним і близьким…

Попередня публікаціяЩе 7 “швидких” отримала Україна від уряду Кореї
Наступна публікаціяВінничан запрошуютть приєднатися до весняної толоки