У Вінниці для партнерок воїнів проведуть майстер-клас з рукоділля

У Вінниці 10 квітня партнерок воїнів запрошують на майстер-клас з рукоділля, де вони зможуть вивчити техніку кінусайга. Цю інформацію надає Veteran Hub Вінниці.

Продовжуємо піклуватися про себе та шукати комфортні способи розвантаження й відпочинку. Запрошуємо партнерок воїнів доєднатися до майстер-класу у вінницькому хабі, де будемо займатися рукоділлям. Приходьте у середу, 10 квітня, о 14:30, — йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі учасниці матимуть змогу створити картину в техніці кінусайга, використовуючи різнокольорові шматочки шовкової тканини без використання швів. А також складуть список того, що надає ресурс і допомагає триматися під час складного періоду.

Чому рукоділля може бути ефективним методом релаксації? Повторювані рухи під час роботи з тканиною, вишивання, вирізання або плетіння можуть позитивно впливати на нервову систему, допомагаючи заспокоїти, знизити рівень стресу і розслабити м’язи. Крім того, концентрація на процесі допомагає відволіктися від негативних думок.

Майстер-клас триватиме дві години й призначений для дорослих.

Проводять його Мар’яна Рачок та Юлія Ярошенко — соціальні працівниці незалежної міжнародної медичної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів».

Адреса хабу: Вінниця, вул. Славетна, 29.

На випадок повітряної тривоги наявне укриття.

Кількість місць обмежена, тому реєструйтеся на заняття заздалегідь за посиланням.

Попередня публікаціяУ Вінниці відкрили “Школу цукрового діабету”
Наступна публікаціяУвага! Наступає сезон укусів кліщів: що потрібно знати