Вінниччина посідає одне з провідних місць у списку лідерів України за кількістю зареєстрованих команд у Всеукраїнській шкільній лізі “Пліч-о-пліч”, повідомив начальник ОВА Вінниччини Сергій Борзов.

“Наразі пройшла третина районних етапів, що становить 16 з 48. У змаганнях за перемогу змагалися 149 команд та понад 1,5 тисячі учнів. Протягом лютого-березня пройшов другий етап змагань на рівні громад, у якому взяли участь понад 15 тисяч учнів. У травні ми дізнаємося імена 5 команд, які поборються за першість на обласному етапі”, – підкреслив голова області.

Сьогодні в спортивній залі Вінницького ліцею №16 відбулися змагання з футзалу серед кращих команд громади. Квиток до наступного етапу – обласного, виборювали учні ліцеїв №6, №31, №16 та №22. Перемогу здобули футзалісти ліцею №6.

У рамках проєкту учасники змагаються ще у чотирьох видах спорту: баскетбол, волейбол, спортивне орієнтування і чирлідинг. Вже в травні будуть відомі імена п’яти команд, які поборються за першість на обласному етапі.

Попередня публікаціяУ Вінниці відбудеться відкриття книгарні видавництва «Vivat»
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться прем’єра нової вистави: “Сонячний народ” від Mariia&Magdalyna