Оголошення про, те що в село Зяньківці запрошують на проживання родини з дітьми шкільного віку розмістили в групі Білий список Вінниці.

«До уваги родин ВПО та інших родин, в яких є дітки-школярі.

Якщо ви разом з дітками опинилися в скрутному становищі і вам негайно необхідне житло, то ми дуже чекаємо вас.

Гарантовано забезпечимо житлом в тихому, мальовничому, спокійному селі на березі Південного Бугу на Вінниччині», – йдеться в повідомленні.

За описом, в селі для дітей є гімназія. Крім цього працюють ФАП, клуб, бібліотека, старостат, пункт Укрпошти, базар. Є інтернет, церква.

На території села розташовані контора і тракторний стан (з численною сучасною технікою) потужного сільськогосподарського підприємства. Працевлаштування тут гарантоване. Є можливість працевлаштування і в сусідніх селах (можливе підвезення).

Лагідна природа, літня і зимова риболовля на Ладижинському водосховищі, грибний ліс поруч, свіже повітря і яскраве сонце наповнять ваше життя лише позитивними емоціями.

В школі і в селі проходить цікаве і насичене життя: свята, ярмарки, концерти, змагання та інше.

«Тут вас оточать чуйні і доброзичливі люди. Головна умова: наявність діток ШКІЛЬНОГО віку – і ми готові радо зустріти вас!», – йдеться в повідомленні.

Звертатись за адресою:

Зяньковецька гімназія

с. Зяньківці

Тульчинський р-н

Вінницька обл.

Тел. 096-683-46-28 Ольга Миколаївна

Журналісти Vinnytsia Press Point перевірили оголошення. Зателефонувавши за вказаним номером дізнались, що в селі раніше вже прийняли чотири родини переселенців з Херсону. І цього року в одній з родин вже народилась дитинка.

А за оголошенням відгукнулись в перший же день ще дві родини. Одна з родин ВПО з Каховського району, їх село наразі в окупації, в родині п’ятеро дітей. Друга родина з Козятинського району, в родині шестеро дітей.

Ініціаторами запрошення в село родин з дітьми став колектив місцевої школи. За словами пані Ольги разом приводять до ладу хати для родин, білять фарбують та домовляються з господарями про викуп чи оренду. Поблизу села є два агропідприємства де можна працевлаштуватись дорослим.

В селі радо очікують нові родини та готові допомагати усім колективом.

Попередня публікаціяСекрет відмінного стилю: як стильно носити джинси для жінок після 60 років
Наступна публікаціяПил з Сахари знову досягне Вінниці в неділю