Неймовірні страви та цікаві подорожі підготували на каналі “Експедиція Наші Бесаги”. Цікаві та різноманітні аутентичні рецепти української кухні зібрані стараннями мандрівників Дмитра Дячука та Інни Шепетюк.

В черговому відео команди, в рамках проєкту “Експедиція Наші Бесаги”, вони пропонують рецепт галушок з качкою.

«Це дуже смачні галушки з качкою, які ми зафіксували торішньої осені (листопад 2021), коли знімали 12 страв в Опішні, що на Полтавщині. Тут буде рецепт тіста для фантастичних галушок і весь процес приготування», – розповідають мандрівники.

ГАЛУШКИ З КАЧКОЮ

Юшка для галушок

  • качка -1,5 -2 кг.
  • цибуля
  • морква
  • часник
  • сіль
  • перець
ТІСТО НА ПУХКІ ГАЛУШКИ

Тісто на галушки замішують на сироватці (чи кислому молоці), до сироватки додають борошно. Треба замісити мокре тісто. Закидати в юшку треба невеликими порціями.

  • 0,5 л. сироватки (або кисле молоко чи кефір)
  • 1 яйце
  • 1 ч. л. сода
  • 1 ч. л. солі

Щоб побачити, як готується аутентична страва та відчути справжній Опишнянський колорит дивіться відео:

Попередня публікаціяГороскоп на п’ятницю для всіх знаків зодіаку
Наступна публікаціяНа Вінниччині впав безпілотник, пошкоджено приватний будинок