Грецький колорит на вашому столі: Рецепт салату з капустою і перцем

Пропонуємо вам вишуканий варіант салату з пекінською капустою, де головні ролі відіграють оливки, сир фета і солодкий перець. Хрумка капуста, ароматний перець та м’який сир фета створюють ідеальну симфонію смаків з легким грецьким колоритом.

ІНГРЕДІЄНТИ

Крок 1 Після того, як ви помиєте та підсушите пекінську капусту, відріжте 350 г капусти (приблизно половину качана) і нашинкуйте її кубиками.

Крок 2 Відцідіть від рідини 100 г оливок і розріжте їх пополам.

Крок 3 Після того, як ви помиєте солодкий перець, висушіть його і видаліть з нього насіннєву коробочку. Половину перцю наріжте соломкою.

Крок 4 Наріжте 150 г сиру фета кубиками.

Крок 5 У салатницю викладіть нашинковану капусту, перець і оливки. Потім заправте салат 3 ст. л. оливкової олії та перемішайте. Присипте салат зверху 1 ч. л. орегано або нарізаного свіжого кропу та викладіть шматочки фети.

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на 27 березня
Наступна публікаціяУ Вінниці відбудеться майстер-клас з іконопису