Вінничан закликають долучитися до збору макулатури

У Вінниці відбувається ініціатива зі збору російськомовної макулатури, кошти від якої підуть на допомогу мобільно-вогневих груп підрозділів ППО «Центр». Департамент відновлення та розвитку Вінницької міської ради закликає мешканців приєднатися до цього благодійного заходу, який відбудеться вже цього четверга, 28 березня.

Ініціаторами акції є благодійний фонд «Гуркіт», видавництво Vivat та департамент відновлення та розвитку міської ради. За словами директорки департаменту Ольги Ремешевської, за два тижні вдалося зібрати 1 тонну макулатури, з якої вже відправлено половину.

«Ми вдячні вінничанам, які відгукнулись на цю акцію та почали приносити макулатуру задля такої важливої мети – підтримки наших захисників. Цього четверга до ініціативи також долучаться представники міської ради та старостинських округів. Разом ми сподіваємося зібрати якомога більше вторсировини, що піде на переробку. Таким чином ми підтримаємо і армію, і дбаємо про екологію», – зазначила Ольга Ремешевська.

Макулатуру можна приносити за адресою: вул. Соборна, 59 з 10:00 до 16:00.

Зазначено, що ця акція має на меті забезпечення 10 мобільно-вогневих груп підрозділів ППО «Центр», які відповідають за захист повітряного простору Вінницької, Черкаської, Кіровоградської областей від ворожих атак, включаючи безпілотні літальні пристрої типу «шахед» та ракети.

Акція зі збору такої макулатури проводиться у десяти містах України, включаючи Вінницю, і триватиме до 31 березня. Пункт збору розміщений у культурному просторі «Піч» за адресою: вулиця Григорія Сковороди, 25 (вхід з задньої сторони будинку), працює з вівторка по неділю з 14:00 до 20:00.

Попередня публікаціяВійськовослужбовця з Вінниччини відзначили “Золотим хрестом”
Наступна публікаціяНа Вінниччині волонтери UAnimals та лісівники відновлюють ліс