Минулого року конкурс мінігрантів “Професійне зростання” від Громадської Організації “Ми – Вінничани” став надзвичайно популярним серед фахівців соціальної та гуманітарної сфер Вінниччини, повідомили на сторінці ГО “Ми-Вінничани”.

Торік громадське об’єднання лише розпочало проведення цього конкурсу, але одразу отримало понад 600 заявок від креативних освітян, медиків, журналістів, працівників культури та мистецтва, волонтерів, працівників ЦНАПів, представників громадських організацій.

Конкурсній комісії важко було обрати кращих серед кращих. Проте вони визначили 170 переможців, кожен з яких отримав до 10 000 гривень на свій професійний розвиток.

Серед переможців були:
  • переселенка з Бахмута, яка оселилася з родиною в Яришеві і там організувала хореографічну студію.
  • творчі працівники будинку культури Райгородської громади, які створили ляльковий театр і тепер гастролюють по дитячих колективах.
  • поетеса з Джулинської громади, яка використала грантові кошти для видання авторських дитячих книжок.

ГО «МИ – ВІННИЧАНИ» на чолі з головою об’єднання Валерій Коровій, спільно з нашими партнерами – народними депутатами Ларисою Білозір, Геннадієм Вацаком , Миколою Кучером, а також екс-депутатом Верховної Ради та колишнім очільником Вінниччини Олександром Домбровським, керівником Вінницького міського осередку Сергієм Кудлаєнко та головою ГО «Український Альянс» Миколою Філоновим вирішили продовжити цей конкурс і у цьому році.

“Тому, якщо у Вас є бажання розвивати свої здібності, втілювати у життя свої найпотаємніші творчі задуми та мрії, конкурс мінігрантів «Професійне зростання – 2024» від ГО «Ми – Вінничани» саме для Вас!”, – наголошують організатори.

Заявки приймаються з 25 березня до 1 травня 2024 р.

Посилання на аплікаційну форму тут.

Як проходив тогорічний конкурс та які проєкти вигравали дивіться у сюжеті:

Попередня публікаціяУ холі міськради відкрили виставку творчих робіт “Барвінку”
Наступна публікаціяВінничан попереджають про планові вибухи