Абітурієнти можуть зареєструватися на мультипредметний тест через “Дію”

Абітурієнти тепер можуть зареєструватися на Національний мультипредметний тест за допомогою додатка “Дія”. Для цього вони повинні мати ID-картку або закордонний паспорт у додатку “Дія” і активувати “Дія.Підпис”. На сайті УЦОЯО їм потрібно надати доступ до своїх документів через додаток, а дані автоматично підтягнуться у форму реєстрації.

Для створення персонального кабінету вступника необхідно на сторінці реєстрації УЦОЯО вибрати “створення кабінету за допомогою “Дії”. Потім вони повинні натиснути на QR-код або відсканувати його камерою смартфону з додатком “Дія”, а також підтвердити надсилання копії паспорта за допомогою “Дія.Підпис”.

У 2024 році основна сесія НМТ відбудеться з 14 травня до 25 червня, а додаткова — з 11 до 19 липня. Реєстрація на тест триває до 11 квітня включно. Вступники будуть складати іспит із чотирьох предметів, серед яких обовʼязково українська мова, математика та історія України.

У додаток “Дія” було додано освітні документи: дипломи, свідоцтва та атестати. З їх допомогою можна буде зареєструватися на вступ до закладів вищої освіти, а в разі втрати атестата чи диплома — отримати інформацію про них у електронному форматі.

Попередня публікаціяДванадцять захисників з Вінниччини віддали свої життя за Україну
Наступна публікація“Виснажені військові — програна війна”: вінничани вимагають чітких термінів служби