Вінницькі студенти зійшлися в інтелектуальному поєдинку

Учора, 20 березня, відзначили 80-річчя з вигнання нацистських окупантів з Вінниці. У зв’язку з цією важливою подією в місті відбулася інтелектуальна гра під назвою “БатлУм”, в якій студенти згадували історію визволення міста.

У грі взяли участь 21 команда, кожна з п’ятьма учасниками. Під час змагань студенти відповідали на сім питань у семи раундах. Вони записували свої відповіді на бланках, які потім перевіряла комісія. Питання були різноманітні: від шкільної програми до історії міста, а також патріотичні, такі як розпізнавання звукових фрагментів та муралів.

“Ми організували цей захід саме для вінницьких студентів, оскільки вони не лише навчаються, але й активно допомагають країні як волонтери, підтримуючи українських захисників. Ми вдячні їм за їх патріотичну позицію”, — зауважила Юлія Мончак, начальниця відділу молодіжної політики.

Учасники заходу висловили задоволення від формату гри.

“Це була захоплива атмосфера та ретельно продумана стратегія гри, після якої ми здобули новий досвід командної гри. Для нас важливо не лише перемогти, але й отримати задоволення від процесу”, — сказала студентка Олександра.

Після всіх раундів перемогу святкували наступні команди:

• 1 місце – Вінницький національний медичний університет імені Миколи Пирогова;

• 2 місце – Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського;

• 3 місце – Національна академія Національної гвардії України.

Після закінчення гри всі учасники отримали подарунки.

Попередня публікаціяВінничан запрошують на майстер-класи з писанкарства
Наступна публікаціяВінничан просять повідомляти про контент з сексуальним насильством над дітьми