Шукаєте новий рецепт для святкового заходу або звичайної вечері? Ми пропонуємо спробувати дуже ароматний салат із насиченим смаком червоної риби та сиру. Він точно вам сподобається! Дізнаймось, як приготувати цей чудовий салат разом.

Інгредієнти:
  • 200 г слабосолоного лосося
  • 200 г сиру фета
  • 250 г помідорів чері
  • 150 г руколи
  • 100 г листя салату
Для заправки:
  • 2 ст. ложки оливкової олії
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 1 столова ложка соусу унагі
  • суміш перців до смаку

Кунжут для посипки

Покрокова інструкція:

Наріжте слабосолону червону рибу невеликими скибочками товщиною 0,5-1 см. Товщина залежить від вашого смаку.

Помідори чері та зелень помийте та обсушіть паперовими рушниками. Розріжте помідори чері навпіл. Руколу та листя салату нарізати не потрібно.

Сир фета дістаньте з упаковки, злийте рідкість та наріжте його на невеликі кубики.

У миску покладіть зелень, помідори чері, лосось та сир фета.

Для заправки, змішайте лимонний сік з соусом унагі та додайте перець до смаку.

Посипте блюдо кунжутом, забризкайте заправкою та полийте оливковою олією.

Поради:

Не використовуйте сіль для цього салату, адже сир фета та червона риба вже додають страві насичений смак.

З нетерпінням чекаємо, коли ви спробуєте цей смаковитий салат! Смачного!

Попередня публікаціяЧи підтримає Вінницька міська рада петицію про «Запровадження грошових виплат мобілізованим вінничанам»?
Наступна публікаціяУ Вінницько-Барській єпархії ПЦУ створили чоловічій монастир на честь Вознесіння Господнього