Бійці бригади “Червона Калина” з Вінниччини, які наразі здійснюють бойові дії на південному напрямку, були нагороджені державними нагородами.

Вручення відзнак від президента України було здійснено начальником Західного територіального управління Національної гвардії України, бригадним генералом Олександром Буравковим.

Про це повідомили на сторінці 14-ї Штурмової бригади Національної гвардії України “Червона Калина” у соціальних мережах.

“Весь український народ вдячний вам за щоденну працю знищення ворога та захисту нашої країни. Ви неодноразово демонстрували свій героїзм у боях проти окупантів. Маю честь сьогодні нагородити гвардійців, які ціною власного життя виборюють свободу для всього цивілізованого світу”, – зазначив Олександр Буравков.

Нещодавно командувач Національної гвардії Олександр Півненко відвідав підрозділи Національної гвардії, які здійснюють бойові завдання на Запорізькому напрямку. Зокрема, він відвідав бригади оперативного призначення “Спартан” та “Червона Калина”.

“Спілкуючись з командуванням бригад, з командирами рот та батальйонів, ми провели докладний аналіз тактики ворога та оперативної обстановки для планування наших подальших дій”, – підкреслив командувач у своєму Telegram-каналі.

Попередня публікаціяУ Вінниці пластуни запрошують на семінар про Пласт для дорослих.
Наступна публікаціяЗупинити розпродаж сільськогосподарських земель до кінця війни вимагають у партії “Батьківщина”