Налисники з м’ясною начинкою як ідеальний обід для всієї родини

Приготування налисників завжди є чудовою ідеєю. Якщо солодкі млинці ідеально підходять для сніданку чи десерту, то налисники з м’ясом можуть стати ситним обідом чи вечерею, з балансом білків та вуглеводів. Це чудовий варіант для перекусу в офісі чи в дорозі. Налисники з м’ясом гарно підходять як теплі, так і холодні, і їх можна подавати як зі сметаною, так і без. Запрошуйте рідних приєднатися до приготування налисників для спільного часу та смачної вечері.

ІНГРЕДІЄНТИ

Для млинців

Для начинки

Крок 1: У миску додайте 2 ст. ложки цукру, чайну ложку солі, ½ чайної ложки олії та 250 мл сироватки до 200 г борошна. Змішайте інгредієнти вінчиком.

Крок 2: Додайте решту сироватки до тіста та перемішайте, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште тісто відпочити протягом 15 хвилин.

Крок 3: Розігрійте пательню та змастіть її кількома краплями рослинної олії. Вилийте першу порцію тіста та смажте млинці по 2 хвилини з обох сторін до золотистої ​​рум’яності.

Крок 4: Наріжте 500 г свинини на великі шматки і варіть у каструлі з водою. Під час варіння знімайте піну та додайте лавровий лист. Варіть м’ясо до готовності, приблизно 1 годину 20 хвилин.

Крок 5: Обсмажте 1 цибулю на розігрітій сковорідці з 2 ст. ложками олії.

Крок 6: Подрібніть відварене м’ясо та додайте до нього обсмажену цибулю, ½ чайної ложки солі. Якщо начинка виходить розсипчастою, додайте 2-3 ст. ложки бульйону з варіння м’яса.

Крок 7: Розкладіть приблизно 1.5 ст. ложки начинки на кожен млинець і загорніть його конвертиком. Подавайте налисники теплими зі сметаною.

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на 5 березня
Наступна публікаціяЯк прибрати друге підборіддя в домашніх умовах