Соціально відповідальний бізнес підтримав благодійний марафон «Вінничани для ЗСУ»

Участь соціально відповідального бізнесу у допомозі ЗСУ надзвичайно важлива. Саме проекти підтримки військових та їх родин від компанії «МХП» та БФ «МХП-Громаді» дають можливість не тільки ефективно захищати Україну, але і через грантові ініціативи, підтримують родини військових та розбудовують громади у складний воєнний час.

На Благодійному марафоні «Вінничани для ЗСУ», якій відбувся у Вінниці в останній день зими, журналістам вдалось поспілкуватись з директором департаменту корпоративної соціальної відповідальності компанії «МХП» Павлом Морозом.

«Насправді, компанія «МХП» з першого дня повномасштабного вторгнення допомагає військовим. Я не одноразово наголошував і буду наголошувати, що наша компанія, як ніхто відчуває цю проблематику. Тому що кожен десятий працівник компанії так чи інакше був задіяний у цій війні. На жаль майже сто осіб не повернулись і вже ніколи не повернуться додому», – каже Павло Мороз.

Він відзначає очевидну необхідність таких благодійних заходів на які зазвичай відгукується компанія та долучається до зборів.

«Ми зазвичай відгукуємось на такі ініціативи. І нам приємно що і громадське об’єднання «Ми-Вінничани» вони також з перших днів повномасштабного вторгнення були залучені в цю проблематику. А загалом ця війна, яка вже триває десять років, вона проявляє ті цінності, які існують: в компаніях, в громадському секторі, благодійних організаціях. Цінності заради яких вони створювались і для чого працюють. Ті хто розуміє важливість цього питання їх довго просити не потрібно. Тому власне підтримували, підтримуємо і будемо підтримувати подібні заходи», – підкреслює директор департаменту корпоративної соціальної відповідальності компанії «МХП».

Під час заходу благодійного марафону «Вінничани для ЗСУ» у Вінниці було зібрано два мільйони двісті двадцять тисяч гривень на FPV дрони.

Також на заході представники восьми військових формувань отримали 100 закуплених раніше дронів і мали можливість поспілкуватись про свої потреби з представниками громадського об’єднання «Ми-Вінничани».

Більше про благодійні проекти БФ «МХП-Громаді» можна дізнатись тут.

ТОВ «Дистриб’юшн Рітейл Компані», яке входить у ТОП-200 найкращих підприємств України також входить і в список підприємств, які надають допомогу Силам Оборони. На благодійному марафоні директор компанії Володимир Крячко вручив сертифікат організатором на значну суму коштів для оборони України.

ТОВ «Дистриб’юшн Рітейл Компані», яке входить у ТОП-200 найкращих підприємств України також входить і в список підприємств, які надають допомогу Силам Оборони.

 

Попередня публікаціяГороскоп дня: Що чекає на кожен знак зодіаку?
Наступна публікаціяЯблучно-горіховий штрудель з лаваша. Покроковий рецепт