Кращим спортсменам, тренерам, журналістам Вінниччини вручили нагороди

Учора, 29 лютого, у Вінниці відбулася церемонія вручення нагород для спортсменів, тренерів, фотографів і журналістів з різних частин області.

За інформацією голови Вінницької обласної адміністрації Сергія Борзова, найкращим спортсменом січня був визнаний Антон Нагорняк. Він встановив новий рекорд України у легкоатлетичному семиборстві під час Чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів.

Найкращою спортсменкою лютого стала Ганна Давидова, яка виборола звання чемпіонки Європи у сумі двоборства та отримала дві срібні медалі на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики серед чоловіків та жінок.

У номінації “Кращий дитячий тренер у командних видах спорту” визнано Олександра Главатчука, викладача МС ДЮСШ олімпійського резерву з баскетболу. У сфері індивідуальних видів спорту кращим вважається тренер-викладач із спортивної акробатики Вінницької обласної ДЮСШ зі складно-координаційних видів спорту Юрій Голяк.

Також відзначені фотографи і журналісти, серед яких Володимир Шафір та Аріна Коваленко.

Виділяється, що серед лідерів у проведенні олімпійських заходів минулого року виділяються Вінницький, Гайсинський та Жмеринський райони.

Попередня публікаціяАктивізація ворожих дій: Що відбувається на Херсонському напрямку?
Наступна публікаціяЯк вінницькі поліцейські офіцери громади змінюють обличчя правопорядку