Активізація ворожих дій: Що відбувається на Херсонському напрямку?

Російські військові активізували свої дії на Херсонському напрямку, повідомила Наталія Гуменюк, керівниця об’єднаного центру Оперативного командування «Південь», в ході телемарафону. Наразі не зафіксовано створення додаткових ударних груп ворога.

Останні дні відзначилися активністю російських військ на Херсонському напрямку, що викликало певні обурення серед місцевого населення та правого берега. Спроби ворога тиснути на цьому фронті вже відзначалися, проте за словами Гуменюк, українські плацдарми на Кринках є стійкими, не дозволяючи противнику просуватися.

Із заявленого керівницею Оперативного командування, ворог підсилив атаки на Кринки, здійснюючи чотири штурми протягом останньої доби. Однак усі ці атаки відзначилися більше м’ясними, без значних територіальних змін.

Зауважте, що на Запорізькому напрямку та на сході України залишається головний фокус військових дій. Ворожі сили тут концентрують достатньо потужні угруповання, при цьому російське командування активно зосереджується на суходільних боях.

Наталія Гуменюк також зазначила, що попри активність ворога на Херсонському напрямку, українські сили витримують тиск і утримують плацдарм у селі Кринки на лівому березі Херсонщини.

Попередня публікаціяВінничан запрошують на прем’єру «кототерапії»
Наступна публікаціяКращим спортсменам, тренерам, журналістам Вінниччини вручили нагороди