Вінничанин виборов місце у Національній збірній на чемпіонаті України з дзюдо

Учасники Всеукраїнського чемпіонату з дзюдо серед кадетів до 18 років з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 здобули визнання. Артем Зімін виборов бронзову нагороду та місце у складі Національної збірної. Про це повідомляють на сайті міської ради.

Під керівництвом тренерів Олега Бузовського та Володимира Бєлікова вихованці продемонстрували вражаючі результати у змаганнях, зіткнувшись із сильною конкуренцією.

На чемпіонаті зібралися команди з 23 областей України, представлені близько 700 дзюдоїстами. За Вінницю виступили вісім спортсменів, які крім бронзової медалі вибороли також три V та чотири ІХ місця.

Артем Зімін відзначився своєю вольовою силою та домінуванням у ваговій категорії 60 кг, завоювавши вісім перемог. Завдяки вражаючим досягненням, він забезпечив собі місце в Національній збірній України з дзюдо серед юнаків до 18 років.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський висловив вітання спортсменам і тренерам.

«Продовжуємо прославляти наш край та місто. Вітаю тренерів та спортсменів із перемогою. Пишаємось нашими вихованцями», – говорить Сергій Краєвський.
Попередня публікаціяФінські волонтери доставили черговий гуманітарний вантаж у Вінницю
Наступна публікаціяПрогноз погоди у Вінниці 29 лютого