Нещодавно вінницькі журналісти провели дослідження і стало відомо, що в різних містах та навіть селах України місцева влада виплачує матеріальну підтримку мобілізованим громадянам. Суми різняться – від 20 тисяч до 50 тисяч гривень. Але чому така справедлива і необхідна практика не застосовується у Вінниці, одному з найбільш успішних міст нашої країни?

Громадський діяч з Вінниці, керівник Благодійного Фонду “Український Альянс” та засновник медіа-холдингу “Новини Вінниці” Микола Філонов, звернувся до керівництва міста та депутатського корпусу з закликом приєднатися до цієї справедливої ініціативи.
Він пропонує виплату 50 тисяч гривень тим, хто добровільно підписує контракт із Збройними Силами України та 30 тисяч гривень мобілізованим мешканцям Вінниці.

«Зараз головним завданням для нас є підтримка наших захисників – Збройних Сил та Сил Оборони України. Це завдання стосується не лише органів влади, але й кожного громадянина. Тому позитивне рішення у цьому питанні буде великим кроком у напрямку нашої загальної Перемоги», – каже Микола Філонов.

Микола Філонов опублікував електронну петицію до Вінницької міської ради. Якщо петицію підтримають 350 громадян, вона буде обов’язково розглянута депутатами та керівництвом міськради.

Ви теж можете допомогти нашим захисникам та зробити свій внесок у їх підтримку, підписавши цю петицію. Не залишай їх на одинці – приєднуйся до нашої справи сьогодні!

Ознайомитись та підписати петицію можна за посиланням: https://petition.e-dem.ua/vinnytsia/Petition/View/2678

Попередня публікаціяЯк молодь здатна впливати на політику – розповідали на форумі у Вінниці. Фоторепортаж
Наступна публікаціяДе у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі