Вінницькі легкоатлети здобули успіх на Кубку України у Львові

Нещодавно у Львові пройшов Кубок України з легкої атлетики у приміщенні, у якому брали участь 12 легкоатлетів із Вінницької області, четверо з них — вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1. Наших спортсменів визнали одними з кращих, оскільки вони потрапили до топ-десятки за результатами забігів.

У змаганнях брало участь понад 170 спортсменів із 20 областей України, які змагались у 12 різних дисциплінах. Василь Войтюк із Вінниці здобув перше місце на дистанції 800 метрів. Його однокласники Владислав Галіброда та Євгенія Молярчук посіли IV та VII місце відповідно. Софія Чумак, також представниця спортивної школи, стала IV на дистанції 60 метрів.

Тренерський склад Вікторії Юнаш та Володимира Прошина з Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 відзначається великим внеском у підготовку легкоатлетів. Вони спільно з вихованцями успішно пройшли випробування сезону, завершивши його із видимими досягненнями.

Вікторія Юнаш, тренерка МДЮСШ № 1, підкреслила: «Ми досягли всіх поставлених цілей, зробили висновки і визначили перспективи. У нас є чітке бачення того, до чого ми прагнемо, і ми будемо працювати в цьому напрямку».

Попередня публікаціяУ Вінницькій лікарні виконали три успішні операції реконструкції обличчя
Наступна публікаціяПрогноз погоди на сьогодні у Вінниці