У переддень благодійного марафону для Збройних Сил України, Валерій Залужний передав мешканцям Вінниці Прапор України.

Про це повідомив Микола Філонов, керівник Благодійного Фонду “Український Альянс” та співорганізатор марафону “Вінничани для ЗСУ”. Він зазначив, що передача прапора сталася в день річниці повномасштабного вторгнення російських окупантів.

“Дуже символічно, що саме сьогодні, у річницю повномасштабного вторгнення російських окупантів, напередодні нашого великого благодійного марафону для ЗСУ, наша команда отримала Прапор України з особистим підписом Героя України Валерія Залужного, – повідомив в соцмережі Микола Філонов.

Громадське об’єднання “Ми-Вінничани” та Благодійний Фонд Миколи Філонова “Український Альянс” спільно із партнерами оголосили збір на FPV-дрони для Збройних Сил України. Мета акції — зібрати 2 мільйони гривень, які будуть спрямовані на надання понад 100 дронів бойовим підрозділам ЗСУ та Силам Оборони.

Цей благодійний марафон, як і попередні, здатен встановити нові рекорди зборів завдяки унікальним предметам, серед яких — останній прапор, який Валерій Залужний підписав як Головнокомандувач ЗСУ.

Організатори подякували “залізному генералу” за підтримку та вважають, що це стане ще одним важливим внеском в перемогу України легендарного Головкома. Минулого року це об’єднання вже закупило техніку та обладнання для фронту на суму понад 12 мільйонів гривень.

Попередня публікаціяСоцдопомогу «Догляд вдома» тепер можуть отримати родичі загиблих захисників
Наступна публікаціяБійці подякували вінничанам за цінні гаджети