Що може бути кращим, ніж шматок соковитого м’ясця, замаринованого у спеціях та запеченого у духовці чи приготованого на грилі? Хіба що два таких ароматних шматки. А які чоловіки не люблять м’яса? Тож господині й вишукують різноманітні рецепти аби потішити не тільки свою половинку, а й усю родину.

Ця страва сподобається навіть найвибагливішим м’ясоїдам. М’ясна гармошка зі свинини це дуже смачна й соковита страва, що можна подати із будь – яким гарніром. Це смачнюче м’ясо стане прикрасою святкового столу або вихідної вечері.

Для представленого рецепту страви м’ясо слід взяти першосортне  – карбонат або корейку. А сир можна використовувати будь – якого сорту.

Отже, візьміть кілограмовий шмат м’яса, ретельно промиваємо, просушуємо серветками та розрізаємо на смужки у 2 сантиметри товщиною, при чому не до кінця, а так, щоб шматок залишався цілим.

Тепер готуємо соус: для цього змішуємо в піалі 20 грамів гірчиці, 2 зубки вичавленого часнику, 20 грамів соєвого соусу та стільки ж соку лимона, добре перемішуємо суміш і натираємо м’ясо отриманим маринадом. Не пропускаємо місця між розділеними скибками. Сіль використовуйте за смаком, але обов’язково врахуйте, що у соєвому соусі її досить багато.

Тепер візьміть сир, кілька помідорів та наріжте їх на тоненькі пластини. Свинину викладіть на застелений фольгою деко та вставте між м’ясними скибочками по шматочку помідора і сиру, формуючи виріб у вигляді гармошки.

Тепер загорніть продукт у фольгу та відправте її на 2 години випікатися в розігріту до 180 С піч. За 30 хвилин до закінчення процесу, відкриваємо папір, щоб наш кулінарний «музичний інструмент» отримав апетитне золотисте забарвлення.

Попередня публікаціяАстрологічний прогноз для всіх знаків зодіаку на п’ятницю
Наступна публікаціяКіно, концерти, вистави, тренінг та виставки, які події очікують вінничан в ці вихідні