Білі янголи пам’яті затріпотіли крилами у середмісті Вінниці. Відео

У Вінниці відбулась тиха акція «Ангели пам’яті». В середмісті на майдані Небесної Сотні зібралось чимало молоді вінничан, які прийшли вшанувати пам’ять борців за незалежність нашої держави.

«Десять років тому, за можливість робити вибір і жити у незалежній країні віддали своє життя Герої Небесної Сотні. Сьогодні за незалежність країни та її майбутнє віддають життя найкращі сини та доньки України. В цей день ми вшановуємо наших Героїв», – каже багаторічна організаторка заходу у Вінниці, керівниця ГО «Ведені серцем» Юлія Щербань.

Тиха акція «Ангели пам’яті» щорічно відбувається по усій Україні. Різні організації та люди в ці дні, дні роковин розстрілу мирних мітингувальників — Героїв Небесної Сотні, віддають шану їх подвигу.

Після проведення акції у середмісті організатори рушили на Сабарівське та центральне кладовища де на алеї Героїв подарували ангелів нашим загиблим воїнам.

“Вони віддали і віддають життя за нас, за можливість жити у вільній країні. Ми маємо пам’ятати про подвиг кожного Героя, який віддав за нас життя!», – каже Юлія Щербань.

Попередня публікаціяБезпека в дії: школярі Вінниччини навчаються тактичній медицині
Наступна публікаціяЧемпіони з Вінниці: Успіх спортсменів на міжнародному турнірі з сумо