У Вінниці обговорюватимуть роль міських дерев у екосистемі

Цієї п’ятниці, 23 лютого, о 17:00 в хабі «Місто змістів» команда фахівців від комунального підприємства «Інститут розвитку міст» відкриває двері для вінничан і вінничанок, щоб обговорити тему міських дерев, їхнього впливу на екосистему та особливостей їх догляду.

Експертка з екології та озеленення КП «Інститут розвитку міст» Любов Колосова буде вести зустріч. Під час події вона розкриє особливості дерев у міському середовищі, розповість про їхні корисні властивості та екосистемні послуги. Також експертка поділиться порадами, як реагувати в разі помічення недбалої обрізки чи вирубки дерев у громаді.

«Втрата зелених зон та збільшення тепла — це серйозні виклики для нашого міста, пов’язані зі змінами клімату. Міські дерева відіграють важливу роль у забезпеченні розв’язання цих проблем. Тому особливо важливо звертати увагу на їхній стан та дбати про їхнє збереження. Майбутнє нашого міста залежить від кожного з нас, і наше вчинення сьогодні визначить, яким воно буде завтра», — наголошує Любов Колосова, експертка з екології та озеленення «Інституту розвитку міст».

Зустріч відбудеться за адресою: хаб «Місто змістів», вул. Григорія Сковороди, 11. Початок о 17:00.

Деталі та оновлення щодо події доступні на сторінці заходу у Facebook: https://www.facebook.com/events/410251138205373?active_tab=about

Попередня публікаціяВінницький спортсмен Антон Додон став чемпіоном Кубка світу з самбо
Наступна публікаціяНа кар’єрі під Вінницею завтра лунатимуть вибухи