Вінницький спортсмен Антон Додон став чемпіоном Кубка світу з самбо

Цими днями Антон Додон представляє Національну збірну на Кубку світу з самбо у Лімасолі, Кіпр. У своїй ваговій категорії — 53 кг він здобув заслужене «золото». Тренерами молодого спортсмена є Олег Бузовський та Володимир Беліков, викладачі Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5. Про це повідомляють на сайті міської ради.

На міжнародних змаганнях зібралося три сотні учасників з 12 країн світу. У перший день Кубка світу українська команда здобула 12 медалей: 11 «золотих» та 1 «срібну», і одну з «золотих» виборов вінничанин Антон Додон. Він активно тренується в МДЮСШ № 5 у Вінниці з 2017 року.

Додон також є студентом першого курсу Національної академії Національної гвардії України та багаторазовим чемпіоном України з самбо в різних вікових категоріях. Сергій Краєвський, голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, висловив пишання за досягнення молодого спортсмена та підкреслив важливість його представлення Вінниці та України на міжнародній арені.

Попередня публікаціяМаленьких вінничан запрошують у футбольну школу
Наступна публікаціяУ Вінниці обговорюватимуть роль міських дерев у екосистемі