Як смачно засолити червону рибу

риба

Бутерброд із червоною рибою — це, напевно, найшвидший, найсмачніший і найпоживніший сніданок. Мені подобається поєднувати лосось, сьомгу або форель з каперсами, крем-сиром, свіжими огірками та ялтинською цибулею, помідорами чері, авокадо, яйцем-пашот і оливками. Проте, можливі безліч варіантів комбінацій відповідно до ваших смакових уподобань.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 1 кг червоної риби
  • 2 ст. ложки солі
  • 1 ст. ложка цукру
  • 1 ч. ложка свіжо змеленого чорного перцю
  • 10 гілочок кропу

КРОК 1: Підготуйте всі інгредієнти для засолювання червоної риби.

КРОК 2: Змішайте сіль і цукор в одній посудині. Використовуйте звичайну кухонну сіль або експериментуйте з морською. Додайте свіжо змелений чорний перець. Ви можете використовувати кілька горошин чорного перцю, вибитих молотком, а потім зібраних. Змішайте інгредієнти.

КРОК 3: Помийте філе риби, обсушіть паперовим рушником і обсипте сумішшю солі, цукру і перцю з обох сторін.

КРОК 4: Гілочки кропу промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і дрібно поріжте. Посипте зверху рибу. За 5 хвилин ви зможете засолити червону рибу.

КРОК 5: Помістіть рибу в герметичний контейнер і залиште в холодильнику протягом 4 годин.

Попередня публікаціяЗірковий прогноз для знаків Зодіаку на п’ятницю
Наступна публікаціяСьогодні Вінниця прощається з двома Захисниками України