Бутерброд із червоною рибою — це, напевно, найшвидший, найсмачніший і найпоживніший сніданок. Мені подобається поєднувати лосось, сьомгу або форель з каперсами, крем-сиром, свіжими огірками та ялтинською цибулею, помідорами чері, авокадо, яйцем-пашот і оливками. Проте, можливі безліч варіантів комбінацій відповідно до ваших смакових уподобань.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 1 кг червоної риби
- 2 ст. ложки солі
- 1 ст. ложка цукру
- 1 ч. ложка свіжо змеленого чорного перцю
- 10 гілочок кропу
КРОК 1: Підготуйте всі інгредієнти для засолювання червоної риби.
КРОК 2: Змішайте сіль і цукор в одній посудині. Використовуйте звичайну кухонну сіль або експериментуйте з морською. Додайте свіжо змелений чорний перець. Ви можете використовувати кілька горошин чорного перцю, вибитих молотком, а потім зібраних. Змішайте інгредієнти.
КРОК 3: Помийте філе риби, обсушіть паперовим рушником і обсипте сумішшю солі, цукру і перцю з обох сторін.
КРОК 4: Гілочки кропу промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і дрібно поріжте. Посипте зверху рибу. За 5 хвилин ви зможете засолити червону рибу.
КРОК 5: Помістіть рибу в герметичний контейнер і залиште в холодильнику протягом 4 годин.
 

