Сьогодні Вінниця прощається з двома Захисниками України

З великою гідністю виконали військовий обов’язок: Вінниця вшановує двох Героїв – Мельника Геннадія Володимировича та Ілика Юрія Миколайовича.

Геннадій Мельник, учасник бойових дій у 2014-2016 рр., отримав важке поранення під Миколаєвом торік і пізніше служив у Вінницькому територіальному центрі комплектування військ. Помер від ускладнень від отриманих поранень 11 лютого у віці 58 років.

Церемонія прощання із Геннадієм Мельником розпочнеться о 10:30 за адресою: вул. Магістратська, 108.

Поховають воїна об 11:00 у Колумбарії на території Сабарівського кладовища.

Юрій Ілик став у лави Збройних Сил у червні 2022 року. Був водієм бойової машини 1-го реактивного артилерійського взводу 3-ї окремої штурмової бригади Національної гвардії України. Брав участь у запеклих боях на Донеччині, Харківщині та Запоріжжі. На жаль, 26 січня життя воїна обірвала важка невиліковна хвороба. Йому навічно залишилося 56 років… За проявлені мужність та рішучість під час виконання бойових завдань Юрій Ілик був нагороджений нагрудним знаком «За доблесну службу», а також неодноразово відзначався командуванням частини.

Церемонія прощання із Юрієм Іликом розпочнеться о 12:00 у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Героям!

Попередня публікаціяЯк смачно засолити червону рибу
Наступна публікаціяДе у Вінниці сьогодні ремонтуватимуть мережі