Чи святкують вінничани День святого Валентина? Відео

Попри похмуру погоду вінничани поспішають привітати своїх рідних та коханих з Днем святого Валентина. В центрі міста розкуповують тендітні тюльпани. Питаємо вуличного продавця квітів чи гарний попит, каже беруть потроху.

«Більше куплятимуть квіти ввечері коли будуть йти з роботи. Вранці також купляли квіти», – каже Владислав.

Розпитуємо вінничан та вінничанок в середмісті, чи варто святкувати День святого Валентина? А також питаємо, чи привітали вже когось, чи привітали їх?

Пані, на ім’я Анна каже, переконана, що в наш час, коли так складно, ще більше хочеться жити кожну мить і казати про свої почуття коханому. Її чоловік військовий.

«Я вважаю, що потрібно святкувати, попри війну, бо любов це те що допомагає нам здолати усілякі труднощі», – каже інша вінничанка.

А її подруга, яка стоїть поруч додає, що любов це не тільки до своєї половинки, а й один до одного.

«Якось ми можемо більше допомагати один одному, допомагати ЗСУ — це також любов. Любити треба кожен день і не тільки свого чоловіка, а й людей навколо», – каже дівчина.

Двоє студентів Тимофій та Артем кажуть, що святкувати варто, вони привітають в цей день своїх рідних.

«Святкувати варто, коли знайдеш ту саму», – каже Тимофій.

Більшість вінничан яких розпитували журналісти Vinnytsia Press Point кажуть, що вітають рідних та коханих. Хоча й трапився чоловік, який сказав що таке свято не притаманне нашій культурі. Хоча він не проти, щоб його хтось привітав.

Також, більшість людей з якими ми поспілкувались сказали, що вже привітали когось, чи їх привітали. А також, усі кого ми питали казали, що хотіли б отримати привітання.

“Вітаємо, наших читачів з Днем святого Валентина! Ми вас щиро любимо! Миру вам, любові та щастя! Дякуємо ЗСУ! Дякуємо, нашим військовим за кожен день, в який ми можемо жити, працювати та любити!”, – колектив редакції Vinnytsia Press Point.

Втім, якщо ви хочете розповісти нам чи варто святкувати День святого Валентина, пишіть свою думку у коментарях.

 

Попередня публікаціяВінничан запрошують на виставку “Портрет Резидентів”
Наступна публікаціяУ Вінниці запрацював ще один дитсадок