Як приготувати філе індички в мультиварці

Філе індички — найкращий вибір для запікання, адже дієтичне, ніжне та м’яке, воно гарно смакуватиме і гарячим, і в холодному вигляді. Пропонуємо вам приготувати цю страву за рецептом Євгена Клопотенка.

Інгредієнти:

  • 500-600 г філе індички
  • ½ ч. ложки солі
  • Сік половини лимона (за бажанням)
  • 2 ст. ложки соєвого соусу (за бажанням)
  • 1 ст. ложка рослинної олії

Крок 1: Очистіть філе індички від плівок та наріжте його на 3 довгі шматки. Натріть філе ½ ч. ложкою солі. За бажанням, можна також поперчити м’ясо, полити його соком половини лимона та 2 ст. ложками соєвого соусу.

Крок 2: Налийте 1 ст. ложку олії на дно чаші мультиварки, розташуйте зверху шматочки філе. Увімкніть режим випікання та готуйте філе протягом 30 хвилин.

Крок 3: Після 30 хвилин переверніть філе на інший бік, увімкніть (якщо це не відбулося автоматично) режим підігріву на 5 хвилин та доведіть філе до готовності.

Попередня публікаціяГороскоп для усіх знаків Зодіаку на вівторок, 13 лютого
Наступна публікаціяТОП-5 ідеальних варіантів верхнього одягу на весну