Філе індички — найкращий вибір для запікання, адже дієтичне, ніжне та м’яке, воно гарно смакуватиме і гарячим, і в холодному вигляді. Пропонуємо вам приготувати цю страву за рецептом Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
- 500-600 г філе індички
- ½ ч. ложки солі
- Сік половини лимона (за бажанням)
- 2 ст. ложки соєвого соусу (за бажанням)
- 1 ст. ложка рослинної олії
Крок 1: Очистіть філе індички від плівок та наріжте його на 3 довгі шматки. Натріть філе ½ ч. ложкою солі. За бажанням, можна також поперчити м’ясо, полити його соком половини лимона та 2 ст. ложками соєвого соусу.
Крок 2: Налийте 1 ст. ложку олії на дно чаші мультиварки, розташуйте зверху шматочки філе. Увімкніть режим випікання та готуйте філе протягом 30 хвилин.
Крок 3: Після 30 хвилин переверніть філе на інший бік, увімкніть (якщо це не відбулося автоматично) режим підігріву на 5 хвилин та доведіть філе до готовності.