ТОП-5 ідеальних варіантів верхнього одягу на весну

Зараз, коли весна наближається, а сонячні промені приносять радість, бажання позбутися важких пуховиків і обрати легший верхній одяг стає невід’ємною частиною нашого стилю.

УНІАН поділився трендами весни 2024, які зроблять ваш гардероб стильним та актуальним.

  1. Курточка “Тедді” М’яка, пухнаста та приємна до тіла, курточка “Тедді” безперечно завоює ваше серце. З нею легко створювати різноманітні образи — від спортивних костюмів до джинсів. Ідеальною взуттєвою парою будуть кросівки або кеди.
  2. Бомбер Тривалість популярності бомбера продовжується кілька років. Якщо вам здається холодно, обирайте бомбер з мембранами проти вітру, які захистять вас від неприємних холодів. Еко-утеплювач також збереже тепло при низьких температурах.
  3. Дута жилетка Практичність, стиль та комфорт — усе це властиво дутій жилетці. Однотонні кольори, такі як чорний, білий, сірий чи мокко, стануть стильним вибором, дозволяючи створювати безліч образів. А для тих, хто любить яскраві кольори, є можливість експериментувати.
  4. Вінтажна косуха У весняний період доби, коли холоди поступово відступають, варто віддати перевагу косухам замість дублянок. Вони легкі та вільні, а також чудово поєднуються з трикотажними сукнями, включаючи і романтичні моделі.
  5. Стьобана куртка Цей варіант ідеально пасує для тих, хто обожнює кежуал-образи. Стьобана курточка стане невід’ємною частиною вашого гардеробу весни 2024. Зіграйте з аксесуарами та насолоджуйтеся своєю неперевершеною красою
Попередня публікаціяЯк приготувати філе індички в мультиварці
Наступна публікаціяГромада Вінниці прощається з захисником Олександром Фігурним