Ветерани, особи з інвалідністю внаслідок війни або один із подружжя, тепер мають можливість отримати фінансову підтримку для старту або розвитку власного бізнесу. Згідно з інформацією, наданою Вінницькою ОВА, сума гранту може становити від 250 тисяч до 1 мільйона гривень і залежить від кількості створених робочих місць.

У разі відсутності достатніх знань з планування та розвитку бізнесу, ветерани та їх подружжя можуть звернутися за консультацією до найближчого центру зайнятості або партнерів служби зайнятості за цим проєктом. Фахівці безоплатно нададуть консультацію або направлять на платне навчання.

Щоб податися на ветеранський грант, необхідно скласти бізнес-план і подати заяву через портал Дія за посиланням.

Заява та бізнес-план не можуть бути виправлені після подання, однак можливе одноразове доопрацювання бізнес-плану. Заява від члена сім’ї ветерана повинна бути погоджена з дружиною або чоловіком отримувача.

Гроші гранту повинні бути використані за цільовим призначенням, визначеним у договорі та бізнес-плані, і створити нові робочі місця протягом 6 місяців з дня отримання коштів на рахунок. Максимальний період реалізації бізнес-проєкту за грантом складає 3 роки.

Детальну інформацію можна знайти за  посиланням. 

Не втрачайте можливості започаткувати власний бізнес та здійснити свою мрію!

Попередня публікаціяВінницькі студенти поспілкувались з учасниками гурту “Schmalgauzen”. Фоторепортаж
Наступна публікаціяВоїна з Бершаді відзначили двома почесними нагородами