Енергетичне тло наступного тижня насичене активністю та позитивом. Відчувається повернення віри в себе, старого запалу та відваги. Найбільш відповідальні та працьовиті люди відчувають, що швидкий успіх наближається, розпочинається новий етап життя.

З 12 по 18 лютого активна енергія Водолія відчутна особливо сильно, оскільки, крім Сонця та Плутона, до цього знаку приєднуються Марс та Венера, утворюючи аспект поєднання з Плутоном, планетою трансформацій, криз та ризику, влади та великих грошей. Сфера міжособистісних відносин наповнюється новими романтичними історіями, пристрастю та несподіваними сюрпризами.

Марс і Венера з’єднуються в Водолії, найбільш непередбачуваному знаку зодіаку, і їхній конфліктний аспект з Юпітером тільки підсилює цю енергію. Також варто пам’ятати, що люди зараз не схильні до ревнощів та боротьби за своє кохання. Відносини, які довго не розвивалися, мають велику ймовірність завершитися. Це сприятливий час для онлайн знайомств, дружніх зустрічей та групових подорожей.

Це також час для нестандартних політичних рішень, які можуть виникнути на тлі кризових ситуацій. У будь-якій сфері життя ефективні нові заходи та підходи, що стимулюють мотивацію. Можливий значний прогрес у проєктах, які раніше застоювалися, оскільки емоційний фон зменшується, а інтелектуальна зосередженість зростає.

З’являються нові тенденції у світовій спільноті, впроваджуються сучасні цифрові технології у різні сфери життя та виробництва, а також спостерігається розвиток глобальних економічних процесів. Це вимагає додаткового часу та ресурсів для того, щоб залишатися на плаву та не відставати. Не кожна людина готова до цього, але варто намагатися робити мудрі кроки. Починається період природного відбору у багатьох сферах життя.

Гороскоп на тиждень 12 – 18 лютого для всіх знаків зодіаку
ОВЕН

Розробка тонких стратегій та використання сучасних інструментів досягнення мети стає дедалі важливішою. Інакше може статися несподівана реакція, яка виправдає ваші очікування. Підприємці та керівники підприємств повинні активно працювати над розвитком своїх організацій, збільшенням прибутку та поліпшенням умов праці для співробітників. У службовців та молодих фахівців кар’єра починає розвиватися позитивно: збільшується їх авторитет та вплив у колективі, а також забезпечується підтримка вищого керівництва.

ТЕЛЕЦЬ

Багатьох представників вашого знака очікують проблеми, на які потрібно реагувати швидко та мудро, іноді вимагаючи значної витримки. Це можуть бути гострі конфлікти з ключовими особами, від яких залежить ваше становище на роботі. Бізнесменам доведеться розглядати питання майнових відносин та встановлення партнерських стосунків. У випадку успішного розвитку можливі значні інвестиції у розширення або реструктуризацію компанії.

БЛИЗНЯТА

Всі завдання, спрямовані на суспільне благо, виконуються успішно. Робочі процеси протягом тижня майже не зазнають перешкод, але відсутність значних досягнень може вас розчарувати. Ймовірно, вам доведеться підтримувати друзів або розраховуватися з ними за минулі послуги, а також розв’язувати питання з кредиторами. У негативному сценарії може виникнути загроза банкрутства для тих, хто довго бореться за виживання проєкту.

РАК

Можливо, вам доведеться розлучитися з якимось інвестором або партнером, і зараз ви повинні розраховувати тільки на себе. У фінансовому плані тиждень є неоднозначним через різноманітні завдання, які стоять перед вами. З одного боку, гроші необхідні, але з іншого, витрати можуть перевищити прибуток. Можливі значні витрати на сім’ю, маленьких дітей та побутові потреби. Любовні стосунки можуть мати непередбачуваний та бурхливий характер.

ЛЕВ

Зірки рекомендують знаходити компроміси та уникати радикальних рішень. Конфлікти часто виникають через фінансові проблеми або розбіжності у розподілі коштів. Якщо ваші або вашого партнера апетити стають занадто великими, може виникнути гострий розрив з образами і претензіями.

ДІВА

Можливі неприємності з оточенням, де ви можете відчути, що вас використовують. Будьте готові відмовляти, якщо вам не подобається ситуація. Це може стосуватися як романтичних стосунків, так і дружби. Подружжя може суперечити щодо вирішення побутових обов’язків, що може мати матеріальну основу. ваш енергетичний потенціал досить високий, але краще скоротити соціальні контакти до мінімуму.

ТЕРЕЗИ

Настав один з кращих, але не безтурботних періодів. Сприятливі умови для зростання та розвитку відкриваються перед вами. Динаміка цього тижня підтримує кар’єрний прогрес та особисту самореалізацію. У особистому житті залишається невизначеність, але у сфері кар’єрних досягнень весь тиждень обіцяє бути успішним. Підприємці зможуть розвинути наявні проєкти і навіть розпочати нові ідеї. Важливо уникати повторення помилок минулого, чітко визначати пріоритети та об’єктивно оцінювати свої здібності.

СКОРПІОН

Фінансово цей тиждень обіцяє бути досить вдалим. Гроші будуть надходити стабільно, а в деяких випадках можливе навіть збільшення доходів. Наймані працівники можуть отримати цікаві пропозиції, але для їх реалізації доведеться прийняти ризик, звільнившись зі своїх попередніх посад. Молоді спеціалісти зможуть зміцнити свої позиції в колективі. Зв’язки з іноземними колегами розвиваються добре, і поїздки до інших міст або країн обіцяють бути успішними.

СТРІЛЕЦЬ

У особистому житті розгортаються цікаві сюжети. Для одиноких можливий новий роман, імовірніше, це відбудеться на роботі. Почуття можуть бути настільки сильними, що ви ризикуєте втратити голову, забуваючи про моральні принципи. Важливо уникати конфліктів, щоб уникнути важких наслідків. Вам може не вистачати чуйності, терплячості, скромності та розсудливості. Також можливі проблеми зі здоров’ям для тих, хто нещодавно лікував хронічні захворювання.

КОЗОРІГ

Настануть часи відновлення старих зв’язків з давніми знайомими, які допоможуть у реалізації проєктів або з фінансуванням. У сфері професійного зростання цей тиждень буде досить сприятливим. Роботи буде багато, бізнес буде розвиватися, а перспективи в цілому виглядають хорошими. Керівники зможуть покластися на своїх підлеглих, які не тільки виконають свої обов’язки, а й принесуть нові ідеї. Однак, важливо уникати егоїзму та прагнення до влади, щоб зберегти гармонію та щастя.

РИБИ

Існує можливість розчарування від близької людини та претензії зі сторони партнера. Взаємини з чоловіком або партнером можуть набути занадто емоційний та конфліктний характер. Вас може здивувати, що не всі співчувають вашим поглядам, і це відкриття може бути дуже болісним. Сімейні люди, які вже відчувають охолонення відносин з чоловіком чи дружиною, також можуть захопитися новими пасіями, але в цій ситуації кожен вирішує, що краще для нього. Ті, хто працює у державних корпораціях, отримають визнання від керівництва та підтримку колег.

Попередня публікаціяПлан припинення куріння крок за кроком
Наступна публікаціяВінничан попереджають про шахрайські схеми. Як вберегтися